Σπίτι » Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

με dev@admin

Αυτός ο ιστότοπος είναι ιδιοκτησία της Today label ЕПЕ. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε σχετικές και χρήσιμες πληροφορίες στους χρήστες μας.

Όνομα εταιρείας: Today label ЕПЕ
Εγγεγραμμένη διεύθυνση: Όδος Ζαχαριάδης, 37, 52523, Αρχαία, Ελλάδα
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]
Τηλέφωνο: +306407157100
Διευθύνων Σύμβουλος: Βερόνικα Παπακιρίσκου
Αριθμός μητρώου: 824037622
Όνομα της αρχής καταχώρισης: Φρειδερίκος Ζερβός
Διεύθυνση της αρχής καταχώρισης: Όδος Χαραλαμπίδης, 7, 61538, Λέσβος, Ελλάδα

Υπεύθυνος για το περιεχόμενο:
Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των συνδέσμων προς ιστότοπους τρίτων που ενδέχεται να είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπό μας. Η ευθύνη για το περιεχόμενο των εν λόγω συνδέσμων ανήκει στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν ζημίες, άμεσες ή έμμεσες, που προκύπτουν από τη χρήση των πληροφοριών που παρέχονται στον ιστότοπό μας.

Πνευματικά δικαιώματα:
Όλο το υλικό στην ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, γραφικών στοιχείων και λογισμικού, προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η χρήση ή η διανομή του χωρίς την άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την ιστοσελίδα μας ή την εταιρεία μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Πολιτική απορρήτου:
Σεβόμαστε την ιδιωτική σας ζωή και προστατεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες. Παρακαλούμε δείτε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.